ניווט באתר > מרכז קהילתי נווה יהונתן > דף הבית > %D7%A9%D7%A3%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D:%20%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A2%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA%20%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C%20%D7%91%D7%A1%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99

קיצורי דרך בחברה העירונית

%D7%A9%D7%A3%20%D7%A2%D7%9C%20%D7%92%D7%9C%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%9D:%20%D7%9E%D7%95%D7%A4%D7%A2%20%D7%A9%D7%9C%20%D7%97%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA%20%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%9C%20%D7%91%D7%A1%D7%92%D7%A0%D7%95%D7%9F%20%D7%A4%D7%A8%D7%A1%D7%99

שף על גלגלים: מופע של חווית בישול בסגנון פרסי.

מידע כללי

 

הנכם מוזמנים לסדנת בישול חווייתית ומרתקת

מבית " שף על גלגלים "

 

 

שף על גלגלים: מופע של חווית בישול בסגנון פרסי.

 

 טרנד הבישול המציף את מסכי הטלוויזיה בשלל תכניות לא פסח על אשדוד: ערב חוויתי המשלב את חווית הבישול מהמטבח הפרסי , סטנד-אפ הומור ומוסיקה עם השף יהב קריטי ייערך במרכז הקהילתי "נווה יהונתן" זאת הפעם השלישית לאחר אירועים מוצלחים וביקוש גואה . על האירוע ינצח השף יהב קריטי ,הבעלים של חברת 'שף על גלגלים' המציינת 13 שנים לפתיחתה . המטבח הפרסי הוא אחד המגוונים והעשירים ביותר בחומרי גלם וסגנונות, זאת בזכות מיקומה האסטרטגי של פרס, על צומת דרכים בין היבשות. על כל הגיוון הזה המלא בניחוחות ביתיים וטעם של עוד תוכלו להתרשם במופע הבישול החווייתי של יהב קריטי, שף ובעלים של חברת " שף על גלגלים " .

ארבעת השפים של " שף על גלגלים" בוגרי בתי הספר לבישול 'תדמור' בהרצליה 'דן' תל אביב וצוותי הבידור במלונות אילת הם קודם כל בדרנים לא קטנים, המגיעים למופעים עם כל מה שצריך בכדי לתבל לכם את האירוע בהומור וטעמים לפי בחירה אישית- אוכל טרי ומשובח ע"י הכנה במקום והרבה "גוד טיים" במופע של סטנד-אפ בבישול. על השפים מנצח השף יהב קריטי, שף ויועץ קולינרי ומי שהיה מנחה פינת בישול בתכניתה של " אודטה" בערוץ 10 המספר לנו איך הכול התחיל, "עד גיל שלוש הייתי בטוח ששמי הוא " בוא תטעם "...תמיד הגישו לי מן הסירים המבעבעים על הגז עוד לפני שכולם היו מתיישבים סביב השולחן... הריחות המשכרים מהסירים של סבתי ואמי מלווים אותי עד היום בכל מגע שלי עם אוכל.

את קסם מקצוע הטבחות פגשתי דווקא באילת בעודי חבר בצוות הבידור של אחד המלונות המובילים בעיר. הייתי מוצא עצמי מרחרח ומכרכר סביב שפית המלון במקום להרקיד את אורחי המלון בבריכה... היום אני משלב את הקסם של שני המקצועות - בישול ומשחק." בשנים הראשונות לאחר סיום לימודיו בתדמור החליט יהב להתמחות ולהתנסות בכמה שיותר סגנונות בישול מהמקום ממנו הם באו והרחיק עד להודו כדי ללמוד את נפלאות הצ'ילי והתבלינים ולתאילנד בשביל לחוש ולהביא את טעמי המזרח לצלחת הישראלית, "את הקסם הגדול והתשוקה למקצוע אני מקבל מסיורים קולינריים שאנו מקיימים ברחבי הגלובוס האומנות הצרפתית בקינוחים , הגאונות האיטלקית בבצקים והחוכמה של המזרח ברטבים אקזוטיים סוחפים אותי בכל פעם מחדש." לשאלתנו איזה ספר בישול חביב עליו הוא עונה, " 'מהמטבח באהבה' של רות סירקיס האגדית... הרי ממנה הכול התחיל בארץ." אוכל שאינו כשר לא יעבור אצלו את מחסום השפתיים, "אני חולם על תכנית טלוויזיה משלי, שבה אוכל להראות לכולם שאוכל כשר יכול להיות אחלה אוכל, על אף מגבלות הכשרות.

גם עץ לא יכול להתקיים ללא שורשים... אסור שנשכח מי אנחנו -אחת המנות הטעימות שאני מכין, עוד מבית סבתא, הוא מאפה הלחם בעג'ון הסורי: אותו בצק חם ופריך עם בשר טלה וצנוברים קלויים, שבבי בצל עגבניות וסומק... עושה אותי רעב רק לחשוב על זה." יהב מעולם לא רצה להיות שף שמתרוצץ מאחורי הקלעים במטבח ללא מגע וקשר עם הלקוחות הסועדים. ב"שף על גלגלים " הוא מכין את הארוחה לעיני האורחים, מצחיק אותם והופך אף אותם לשפים ליום אחד. ואיך נסכם אנו שואלים את יהב קריטי והוא משיב בחיוך, "החיים יפים וקצרים, אז אל תנוחו בין מנה למנה."

 

יום שני  בשעה 19:30 מחיר 20 ₪ רכישת כרטיסים מראש.

תאריך יום ושעה מיקום עלות כניסה
13/02/2018
כ"ח שבט התשע"ח
שלישי
19:30
מרכז קהילתי נווה יהונתן 20